Telefon : 0772 084 433     |     Email : contact@sttage.ro

MENIU EXTINS

Sttage – Forjând Viitorul Cu Competență și Inovație

Descoperă Cine Stă În Spatele Excepționalului Proiect Apartii și Ce Ne Definește

Misiune, Viziune, Strategie

Misiunea noastră este să oferim soluții complete pentru construcții sustenabile și de calitate, astfel încât să îmbunătățim calitatea vieții oamenilor și să reducem impactul asupra mediului înconjurător.

Vizunea Sttage este de a fi lideri în industria de construcții sustenabile, prin dezvoltarea unor soluții personalizate, inovatoare și eficiente, care să contribuie la construirea unui viitor mai bun pentru planeta noastră. Ne angajăm să promovăm practici de construcție responsabile și să oferim clienților noștri case și spații care nu numai că îndeplinesc cele mai înalte standarde de eficiență energetică și durabilitate, dar și redefinesc conceptul de locuință modernă.

Strategia noastră constă în a dezvolta parteneriate strategice cu furnizorii de materiale și alți parteneri cheie din industria de construcții, pentru a putea oferi cele mai bune soluții pentru clienții noștri. Suntem ferm dedicați colaborării strânse și transparente, construind parteneriate durabile care să contribuie la realizarea obiectivelor noastre comune. În plus, investim în dezvoltarea și formarea continuă a personalului nostru, asigurându-ne că avem angajați cu abilități și cunoștințe de ultimă generație în industria de construcții sustenabile. Prin aceste eforturi, ne propunem să rămânem în fruntea inovației și să contribuim la schimbarea pozitivă a peisajului construcțiilor în direcția unei viitoare mai sustenabile și mai prospere pentru toți.

Claudiu Burtoiu

Director Tehnic

Mihai Veliscu

Director Marketing

Daniel Biltac

Director General

Costi Tistea

Project Manager

Descoperă Confortul Termic Perfect: Casa Ta Pasivă din CLT

Transformă Visul În Realitate Cu O Casă Care Îți Asigură Confortul Ideal, Indiferent de Sezon.

Contacteaza-ne pe WhatsAPP
1