Telefon : 0772 084 433     |     Email : contact@sttage.ro

MENIU EXTINS

Certificări de Calitate și Sustenabilitate

Descoperiți Standardele Noastre Ridicate și Engajamentul Față de Performanță și Responsabilitate

Certificari

La Sttage Residence, ne asigurăm că putem oferi case de înaltă calitate, proiectate și construite pentru a îndeplini standardele Institutului de Case Pasive din Germania, cunoscut sub denumirea de Passive House Institute. Acest institut renumit ne conferă certificarea prin intermediul unui certificator specializat, care efectuează teste riguroase pe teren pentru a evalua conformitatea casei cu standardele impuse. Vă invităm să explorați beneficiile și standardele certificării Passive House, care reprezintă un angajament autentic pentru o locuință de calitate superioară, eficientă energetic.

Certificarea Passive House reprezintă un standard internațional recunoscut pentru case eficiente energetic și sustenabile. Toate casele pe care le construim au potențialul de a obține această certificare, cu condiția să fie dorită de client. Proiectăm și construim fiecare locuință astfel încât să îndeplinească cu succes cerințele specifice ale acestei certificări, asigurându-ne că acestea îndeplinesc standardele impuse.

Întregul proces de obținere a certificării implică etape critice, precum proiectarea eficientă a clădirii, alegerea materialelor cu impact redus de carbon, utilizarea unor sisteme de izolare și ventilație avansate, și, nu în ultimul rând, realizarea de teste pe teren pentru a verifica performanța energetică reală a locuinței. Ne asigurăm că fiecare detaliu al casei este aliniat cu cerințele riguroase pentru a asigura conformitatea cu standardele Passive House.

Cu toate că ne axăm pe atingerea acestor standarde în mod constant, suntem transparenți cu clienții noștri în privința procesului de certificare, oferindu-le posibilitatea de a opta pentru această distincție. Astfel, fiecare beneficiar poate lua decizia de a transforma locuința într-un exemplu de eficiență energetică și sustenabilitate, în conformitate cu standardele internaționale de vârf.

Contacteaza-ne pe WhatsAPP
1