Telefon : 0772 084 433     |     Email : contact@sttage.ro

MENIU EXTINS

Inovația nZEB în Clădirile cu Emisii Zero de Carbon la Sttage Residence, Craiova

Descoperă cum Sttage Residence redefinesc standardele sustenabilității în locuințele urbane, depășind așteptările nZEB.

Revizuirea Concepției nZEB la Sttage Residence, Craiova

Sttage Residence, situat în inima Craiovei, este mai mult decât un proiect imobiliar; este o paradigmă a inovației în domeniul construcțiilor sustenabile. Prin adoptarea și depășirea standardelor nZEB, Sttage Residence transformă clădirile cu emisii zero de carbon într-o realitate palpabilă.

Fiecare detaliu din proiect a fost conceput cu gândul la eficiența energetică maximă. Ansamblul de case pasive utilizează tehnologii avansate și materiale inovatoare, de la sistemele de izolare termică de ultimă generație până la ferestrele eficiente energetic și sursele regenerabile de energie. Astfel, fiecare locuință devine un mic ecosistem energetic, asigurând confortul optim al rezidenților și minimizând impactul asupra mediului.

Descoperă la Sttage Residence o abordare holistică care nu doar respectă, ci depășește cerințele nZEB. Confortul termic neîntrerupt, indiferent de condițiile externe, este obținut fără a sacrifica modernitatea și stilul de viață urban.

Sttage Residence devine astfel un model pentru comunitățile sustenabile ale viitorului, arătând că visul locuirii eco-friendly nu este doar o utopie, ci o realitate construită în inimă Craiovei.

Contacteaza-ne pe WhatsAPP
1