Telefon : 0772 084 433     |     Email : contact@sttage.ro

MENIU EXTINS

Despre Noi - STTAGE

Construim Case Pasive Durabile din Structuri de Lemn Lamelar Încleiat (CLT)

STTAGE: Construim Viitorul cu Case Pasive Dinamice și Durabile din Lemn CLT

Misiunea Noastră

Echipa STTAGE este dedicată construirii de locuințe sustenabile, integrate perfect în mediul înconjurător și adaptate la nevoile specifice ale clienților noștri. Misiunea noastră este să oferim soluții rezidențiale de înaltă calitate, caracterizate prin eficiență energetică și confort optim.

Experiența noastră

Cu o experiență semnificativă în domeniul construcțiilor, ne mândrim cu proiecte reușite de case pasive din CLT, care aduc beneficii atât pentru mediu, cât și pentru clienții noștri. Echipa noastră este formată din profesioniști dedicați, cu expertiză în tehnologiile avansate de construcție și soluții ecologice.

Tehnologie CLT

Folosim tehnologia de lemn lamelar încleiat (CLT) pentru a construi case pasive durabile și eficiente energetic. CLT oferă o rezistență remarcabilă și un izolament termic superior, contribuind la crearea unor medii de viață sănătoase și prietenoase cu mediul.

Proces Personalizat

Înțelegem că fiecare proiect este unic, așa că lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a înțelege nevoile lor specifice. Proiectăm și construim case pasive personalizate, oferind o atenție deosebită atât aspectelor funcționale, cât și estetice.

Sustenabilitate și Responsabilitate

Suntem angajați în promovarea practicilor de construcție durabile și responsabile. Utilizăm materiale ecologice, gestionăm eficient resursele și implementăm tehnologii inovatoare pentru a reduce amprenta noastră de carbon.

STAT

DIN

2000

Contacteaza-ne pe WhatsAPP
1